MUDEM - HADYEK "Araştırmacılar İçin Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu" Düzenliyor

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Deney Hayvanları Araştırma Ve Uygulama Merkezi (MUDEM)
Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu (MUDEM - HADYEK)

18 - 27 Ocak 2021 tarhileri arasında "Araştırmacılar İçin  Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu" düzenlenecektir. A Kategorisi (Fare, Sıçan ve Tavşan) – 75 saat kurs kontenjanı 40 katılımcıdır.

Ön kayıt tarihleri: 14 – 28 Aralık 2020

ÖN KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANMIŞTIR

Kesin kayıt tarihleri: 01 – 14 Ocak 2021

Kurs Koordinatörü: Prof. Dr. Artay YAĞCI
Kurs Yeri: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Teorik Dersler: Zoom / Online konferans
Laboratuvar Uygulamaları: MUDEM / Milas
Kurs Sorumlusu: Prof. Dr. Aziz BÜLBÜL, azizbulbul@mu.edu.tr,  0252 211 5827
Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
•Kurs Kayıt Formu
•Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (kesin kayıt aşamasında, hadyek@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir)
•Bir Adet Fotoğraf (kesin kayıt aşamasında, hadyek@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir)
•Kurs Kayıt Ücreti Ödeme Dekontu (kesin kayıt aşamasında,hadyek@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir)

Not;

• Kurs kontenjanı en az 20 en çok 40 kişi ile sınırlıdır.
  • MUDEM - HADYEK gerek gördüğü durumlarda programların günü ve saatlerinde değişiklik yapabilir. Değişiklikler katılımcıya önceden bildirilir.
  • MUDEM - HADYEK gerektiği takdirde eğitmeni ve eğitim mekânını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
  • Kesin kayıt, kurs ücretine ait dekontun gönderilmesi ile gerçekleşecektir.
  • Katılımcıların programa başladıktan sonra programa devam etmemeleri halinde ücret iadesi yapılmaz.

18 - 27 Ocak A Kategorisi Sertifika Kursu Duyuru Afişi
18 - 27 Ocak A Kategorisi Sertifika Kurs Programı