V. Araştırmacılar İçin Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Deney Hayvanları Araştırma Ve Uygulama Merkezi (MUDEM)
Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu (MUDEM - HADYEK)

11- 21 Kasım 2024  tarihleri arasında "V. Araştırmacılar İçin  Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Kursu" düzenlenecektir.
A Kategorisi (Fare, Sıçan ve Tavşan) – 80 saat, kurs asgari kontenjanı* 20, azami kontenjanı 40 katılımcıdır.

Kesin kayıt tarihleri: 25 -  31 Ekim 2024

Kurs Koordinatörü: Prof. Dr. Artay YAĞCI
Kurs Yeri: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi
Teorik Dersler: Zoom / Online konferans
Laboratuvar Uygulamaları: MUDEM / Milas
Kurs Sorumlusu: Prof. Dr. Aziz BÜLBÜL, azizbulbul@mu.edu.tr,  0252 211 5827
Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
• Kurs Kayıt Formu
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (kesin kayıt aşamasında, hadyek@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir)
• Bir Adet Fotoğraf (kesin kayıt aşamasında, hadyek@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir)
• Kurs Kayıt Ücreti Ödeme Dekontu (kesin kayıt aşamasında, hadyek@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilecektir)
* Kurs ön kayıt aşamasında 20 katılımcı sayısına ulaşılmadığı taktirde kurs faaliyeti gerçekleşmeyecektir.

KURS PROGRAMI

Son Güncelleme : 25.10.2024 09:48 Okunma Sayısı : 1461